zijninhetnu - Ervaringen

ZijninhetNu.nl

zeegezicht

Ervaringen

Jannie is een gedreven coach met passie voor haar specialismen. Op een unieke manier weet ze met haar kennis en vaardigheden jou de benodigde inzichten te geven die je op dat moment nodig hebt. De kwaliteit die Jannie nastreeft in haar begeleiding is hoog. Jannie voelt goed aan hoe zij je kan helpen op de manier die bij jou past. Geen zweverigheid maar fijne methodieken waar je echt wat mee kan en die je verder helpen. In Jannie tref je verder een warme lieve vrouw die zelf positief en vol kracht in het leven staat en dat ook uitstraalt.
Chantal
Ik heb de mindfulnesstraining gevolgd bij Jannie deze bestond uit 6 trainingen in een groep met 5 anderen. Ik volgde al zon anderhalf jaar yoga bij Jannie Jannie was dus voor mij al bekend. De yogalessen elke week gaven mij al de nodige rust en ontspanning en ik wou me wel verder verdiepen hierin door de mindfulness hieraan toe te voegen. Voor mezelf wou ik ook kijken hoe ik meer rust en regelmaat in mijn leven kon creren. De training was zeer uitgebreid werd veel theorie besproken en we kregen opdrachten mee om thuis mee aan de slag te gaan en die werden in de volgende trainingen weer besproken met elkaar. Jannie legt alles goed en rustig uit en probeert ook iedereen persoonlijk te helpen waar nodig. Ook deden we meditatie oefeningen ook een goeie aanvulling op deze training. Hierin begeleidt Jannie je ook goed door je er door heen te coachen als het ware wat voel je waar zijn je dachten nu. Ik heb de training als positief ervaren het heeft me een stuk bewuster gemaakt. Ik pas nog steeds heel veel dingen toe in het dagelijkse leven. Ik kan het iedereen aanraden om yoga of mindfulness of andere coaching hier te volgen het is down to earth warm en persoonlijk.
Bianca
Toen ik thuis kwam te zitten met een burn-out heb ik op advies van de huisarts gezocht naar een mindfulness cursus. Na neuzen op het internet kwam ik bij Jannie terecht. Ik was er van overtuigd dat zoiets niks voor mij was. Als nuchtere Groninger dacht ik dat zoiets heel zweverig was. Ik begon met een lesje yoga voor het eerst in weken voelde ik me rustiger worden en was ik even het opgejaagde gevoel kwijt. Toen de mindfulness cursus zoveel geleerd gebruik heel veel dingen uit de cursus nog elke dag. Heb vooral geleerd veel meer in het nu te leven. Tijdens de cursus veel geleerd alles wordt duidelijk uitgelegd en er is veel ruimte voor vragen. De cursus en de yoga hebben mij zoveel goeds gebracht. Ik stond er eerst heel sceptisch tegenover maar kan het iedereen aanraden! Jannie is veel meer dan 5 sterren waard!
Sanny
Ik ben na enig speurwerk op het internet terecht gekomen bij Jannie voor coaching in een voor mij moeilijke periode. In Jannie vond ik een warme empatische vrouw met een goed luisterend oor. Ze heeft me erg goed geholpen and along the way ontdekten we dat ook ik hoog sensitief was. Fijn om te weten want daardoor vielen er voor mij diverse puzzelstukjes op zijn plaats. Ik heb geleerd dat hoog sensitiviteit niet alleen nadelen maar zeker ook voordelen heeft. Zo kan ik altijd vertrouwen op mijn intutie want die klopt altijd! Tevens heb ik bij haar nog een workshop hoog sensitiviteit gevolgd zeer leerzaam. Vooral het contact met lotgenoten vond ik zeer waardevol.
sigrid
In een periode waarin ik vastliep in mijn werk met als gevolg een burn-out kwam ik met Jannie in aanraking. Tijdens de gesprekken met haar kwam er langzaam maar zeker weer ruimte in mijn hoofd en werd de chaos overzichtelijker. Ook de yogalessen hebben hier aan bijgedragen. Jannie is een ervaren coach die je duidelijkheid en helderheid in je denkpatroon geeft. Daarnaast is ze heel nuchter en staat met beide benen op de grond. Dankzij haar ben ik de nadelen van mijn hoog sensitief zijn juist als voordelen gaan zien en dat is een zeer positieve ontwikkeling geweest.
Wiesje
Op mijn 62e raakte ik na 42 jaar voor een ander bedrijf te hebben gewerkt gepassioneerd voor een nieuwe baan en nieuwe woonomgeving. Dit had meer impact op mij dan ik had voorzien en zocht daarom een coach. Omdat ik van mijzelf weet dat mijn sensitiviteit toch wat hoger ligt dan gemiddeld kwam ik met een zoektocht op het internet bij Jannie terecht. In 5 sessies + een serieuze intake heeft Jannie mij op no nonsens wijze inzichten gegeven die mij voor langere tijd helpen om te gaan met mijzelf. En daarmee heb ik vermoedelijk een burn-out voorkomen. Dat deden we door te praten en te luisteren leuke tips via de whatsapp uit te wisselen waaronder een paar ontspanningsoefeningen die zeer doeltreffend zijn en enkele adviezen te ontvangen over boeken waarvan ik op dit moment een aantal aan het lezen ben en die mij verder helpen. Dit alles in een aangename omgeving waarbij niet al te strak op de klok werd gekeken. Jannie bedankt. Je hebt me echt geholpen. En wie weet mocht ik in de toekomst nog eens weer tegen mijzelf aanlopen en ik kom er niet helemaal uit dan maak ik graag nog een keer gebruik van je kennis en expertise in een ongedwongen sfeer.
Henk
Jannie is een fijne coach die alle tijd voor je neemt en waarbij je je snel op je gemak voelt. Tijdens de coachingsgesprekken zorgt ze ervoor dat je nieuwe inzichten leert zien waaraan je weer samen verder kunt werken. Ik heb veel baat gehad bij de gesprekken met Jannie en zal haar zeker aanbevelen als coach.
-
Voor mijn Hooggevoeligheid heb ik hulp gezocht en ben hiervoor bij Jannie in therapie gegaan. Heb 9 sessies gevolgd. Ik ben al een heel ander persoon sinds de 1ste keer dat ik daar zat. Heb meer rust in mijn hoofd en voel me zelfverzekerder. Ik voel me weer normaal om het maar zo te zeggen. Ik was voordat ik bij haar kwam erg emotioneel en mn relatie stond op springen. En nu.. nu heb ik geen emotionele bui meer gehad en gaat alles weer stuk beter. Mijn verloren kilos zijn er ook weer bijgekomen. Zelfs een beetje meer. Dat voelt heerlijk. Je moet je er wel 200 voor gaan inzetten en niet verwachten dat Coach alles wel voor je oplost. Je moet toch zelf serieus aan de slag om te werken aan je problemen en met haar hulp erbij moet het helemaal goed komen. Ik ben blij dat ik hulp gezocht heb en kan nu weer de positieve kant op in mn leven. Heb het fijn gevonden om te praten met iemand die ook hooggevoelig is. Heb me daarin altijd alleen gevoelt en voelde me niet begrepen. Voelde echt alsof ik gek was anders was maar Hooggevoeligheid is geen ziekte maar een gave. Als je daar je kracht uit kan halen is het toch iets heel moois. Jannie is een vrouw die goed naar je luisterd en je goeie adviezen kan meegeven. Ze heeft de juiste kennis en ervaring om mensen te kunnen en willen helpen.
Bianca
Ik heb bij Jannie het coaching traject doorlopen. Doordat ik hoog sensitief ben liep ik vaak tegen problemen aan. Jannie heeft mij geleerd mijn HSP als een gave te zien en ze heeft mij handvatten gegeven om hier mee om te gaan. Jannie is een zeer kundige vrouw met passie voor haar vak. Zeker geen zweverige bedoening maar heerlijk nuchter en eerlijk. Nogmaals bedankt Jannie!
Ingrid
Helaas kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Dan val je in een gat. Hulp die je past moet je zelf zoeken en zo kwam ik bij Jannie. Gelijk bij de intake merkte ik dat ik geen nummer was maar er werd echt geluisterd en gelijk veel diepgang. Dus besloten daar een traject te volgen. Ik heb daar enorm veel aan gehad. Erg dankbaar voor haar hulp. Aanrader dus.
Jarmilla
Jannie is goed in haar coaching open en eerlijk. Soms wellicht confronterend maar altijd je laten ontdekken door te relativeren en te onderzoeken waar het vandaan komt. De kern het trauma aangaan en een plek geven waardoor het je leven niet meer bepaald. Het voelt als een opluchting als je jaren met dingen in de knoop zit waar je je vinger niet op kan leggen dat er een persoon is die jou begrijpt..... met weinig woorden precies weer te omschrijven hoe je je voelt en wat t met je doet. Het heeft mij sterk gemaakt en laat mij niet meer wegblazen. Ik mag er zijn in wie ik ben en wat ik doe.....van mijzelf houden...... dat heb ik nooit gedaan. Het verleden blijf ik zeker nog mee worstelen zal altijd vallen en opstaan zijn maar nu duidelijke handvaten om het zo goed mogelijk op plek te zetten. Zeker een aanrader als coach!
Annemarie
Ik kende Jannie eigenlijk al heel lang maar nog niet zo goed. Ook had ik in 2020 wat Yogalessen bij haar gevolgd en als heel fijn ervaren. Eind vorig jaar 2022 begonnen met de coaching sessies. Ik heb deze sessies als zeer prettig ervaren. Jannie voelt precies aan hoe je in elkaar steekt en waar er inzichten te behalen zijn en gebruikt daar wat methodieken voor. We hebben een aantal zaken besproken waarin ik steeds vastliep en dit heeft mijn kijk erop en hoe ik erop reageer veranderd. Ook ben ik me wat beter bewust geworden hoe mijn rol in het gezin is geweest en hoe dit heeft doorgespeeld in mijn volwassen leven. Hierdoor heb ik nu al minder vervelende gevolgen omdat ik sterker ben geworden en is er ruimte ontstaan en rust heerlijk! Ik kan nu weer verder maar als het straks even niet lukt dan weet ik dat ik altijd aan de bel kan trekken! Ik kan Jannie zeker aanraden als je iets uit te werken hebt.
Winny
logo

Wie ben ik

Nieuwe ruimte

Coaching

agenda

Agenda

Volg ons via:

facebook
© zijninhetnu algemene voorwaarden privacy verklaring KvK nr. 66797616