ZijninhetNu.nl

zeegezicht

ZijninhetNu: Wie ben ik

Aangenaam kennis te maken!Mijn naam is Jannie Smits-Grave, 56 jaar, getrouwd en twee kinderen, woonachtig en werkzaam in Nieuwe Pekela, in het hoge noorden!

 jannie smits-grave
Fotograaf: Ivonne Sprok

Wat vind je in mij? Empathie, humor, twee benen stevig op de grond, zachtheid, openheid en recht door zee.

Vanuit persoonlijke ervaringen, mensenkennis, een sterk empathisch vermogen en intuïtie, weet ik al gauw problemen helder te krijgen en oplossingsgericht te werken. Ik coach mensen met een gedreven passie met allerlei (psychische) problemen, vanuit mijn eigen hoogsensitiviteit, die ik als een gave beschouw, heb ik al veel mensen kunnen helpen.

Verder geef ik Yinyoga en Mindfulnesstrainingen, en gebruik ik verschillende technieken voor een coaching. Afhankelijk wat zich dient in een coaching proces.

Ik heb een tal van trainingen en opleidingen gevolgd in yoga, coaching, stress en burn-out preventie, counseling, HSP-begeleiding, healing tot allround therapeut. Verder heb ik een HBO Mindfulness Based Cognitive Therapy gevolgd en ik geef twee keer per jaar een mindfulnesstraining. Tevens ben ik opgeleid als Yin yoga docente en geregistreerd bij BIVAG (zie onder contact)

Ik geef individuele en groepsbegeleiding en met regelmaat een mindfulnesswandeling! Voor de mindfulness training zie verder mijn website, raadpleeg ook mijn site voor informatie over de yogalessen in combinatie met meditatie.

Ook zal ik een paar keer per jaar een workshop organiseren met hoogsensitieve mensen om ervaringen met elkaar te delen.

Elke dag voel ik mij dankbaar dat mensen hun verhaal met mij willen delen in een coaching sessie, dat ik mensen mag begeleiden en ondersteunen met yoga en mindfulness, dat mensen weer leren ontspannen en ontdekken wat voor positief effect Yinyoga op hun leven heeft.

Dat ze met een goed gevoel, ontspannen en positief mijn praktijk weer verlaten.

Neem gerust contact op en informeer gewoon eens naar de mogelijkheden, en maken we vrijblijvend een afspraak. (zie Contact)

vind een therapeut
logo

Wie ben ik

Nieuwe ruimte

Coaching

agenda

Agenda

Volg ons via:

facebook
© zijninhetnu algemene voorwaarden privacy verklaring KvK nr. 66797616